Verkkokauppa

Tervetuloa verkkokauppaan. Verkkokauppa toimii toistaiseksi sähköpostitilausperiaatteella. Alla on kuvat kustakin mallista niissä väreissä, joissa sitä on saatavilla. Pienet kuvat aukeavat klikkaamalla, jolloin värin nimi ja numero tulee esiin. Voit nyt liikkua nuolilla eteen tai taakse. Kaikki uistimet on  numeroitu, joten käytä ystävällisesti numeroita tilatessasi. Voit myös soittaa minulle suoraan 0408242788. Hinta Lusikoile on 20€ kpl sisältäen ALVn 24%, Jätkä ja Pikku-Pettäjä ovat tilaus tavaraa. Postitus kotimaahan kuuluu hintaan. Voit käyttää tilaamiseen oikealla olevaa tilauslomaketta tai halutessasi lähettää sähköpostia osoitteeseen: myynti@vajokki-viehe.fi

Uistinten pinnassa on useampi kerros LV-1 polyuretaanilakka. Teen hajonneille uistimille myös korjaustoimenpiteitä tapauskohtaisesti.

Kaikki uistimet varustetaan ruostumattomilla tuplarenkailla sekä kemiallisesti teroitetetuilla koukuilla. Anna myös rahattakaisin palautusoikeuden ehjille uistimille, mikäli et ole jostain syystä tyytyväinen tuotteeseen.

 

Latta

Pituutta 100mm ja painoa 24g. Latta on hyvät heittoominaisuudet omaava pitkähkö ja kapea kevennetty lusikka. Aihion uinti on pienessä putkessa ja kovemmilla spurteilla aihiossa pientä hakua. Vajotessa värisee. Aihio foamilla kevenetty pelti. Lyijytön

 

Pettäjä

Paino 20g, aihion pituus 80mm. Pettäjä on toimivaksi todettu uistin meritaimenen heittokalastukseen niin rannalta kuin veneestäkin käsin. Toimii läpi kauden. Aihio uppoaa väristen, joten parhaaseen tulokseen pääsee kun pysäyttää kelauksen muutaman metrin välein ja antaa uistimen vajota vapaasti. Tätä voi tarjota myös joessa ja järvessä esimerkiksi kirjolohelle tai hauelle. Aihio painotettua peltiä, jossa foamikevenne. Lyijytön

 

Pikku Pettäjä

Paino 7g, aihion pituus 50mm. Pikku Pettäjä vaikuttaa alkuun liian pieneltä uistimelta meritaimenen kalastukseen, mutta suurin merestä saamani taimen lähentelee neljää kiloa. Pikku Pettäjä on omiaan aivan alkukaudesta kun vesi on vielä kylmää sekä aivan loppukauden talvikalastukseen. Huonoissa olosuhteissa, kuten pohjoistuulella tai laskevalla vedellä reissun ainoat kalatapahtumat ovat tulleet juurikin Pikku Pettäjään. Uistin lentää mallikkaasti ohuella kuidulla ja oikealla vavalla, tietysti tuuliolosuhteet huomioiden. Pikku Pettäjää pystyy uittamaan todella hitaasti matalissakin vesissä. Vajotuksessa uistin värisee voimakkaasti. Soveltuu myös UL kalastukseen joessa sekä tunturijärviin raudulle ja harjukselle. Aihio painotettua peltiä, jossa foamikevenne. LYIJYTÖN.

no images were found

 

Laihis

Paino 17g, aihion pituus 100mm. Laihis on hyvin ohut ns. puikkomallinen kevennetty uistin. Aihiota pystyy uittamaan helposti aivan pintakalvossa nostamalla vapaa ylös. Hieman pidemmillä vajotuksilla uistin värisee hitaasti syvemmälle ja keveytensä aihiosta antamalla vavalla pieniä nykäyksiä uistin pinkaisee sivuliukuun. Hyvä uistin mataliin paikkoihin niin rannalta kuin veneestäkin. Aihio painotettua peltiä, jossa foamikevenne. LYIJYTÖN.

 

Jätkä

Painoa 11g ja pituutta 65mm. Jätkä on kapea kevennetty lusikkauistin, joka kestää hyvin nopeutta. Toimii merellä taimenille sekä joissa taimenelle ja tunturijärvissä rauduille. Hyvät heitto-ominaisuudet, vajotettaessa värinää. Aihio foamilla kevennetty pelti.

no images were found

Salakka 80

Pituus 80mm ja painoa noin 7g. Salakka 80 on painotetu hitaasti uppoavaksi tai kelluvaksi (yksilöeroja), joten se soveltuu erinomaisesti uistelun lisäksi heittoon. Suurin osa painotuksesta on vaapun selässä, joten uintiin saa erinomaista ilmeikkyyttä vavasta nykimällä. Uinti säädetty sopivan tiheäksi, mutta etulenkkiä laskemalla saa aikaa leveämmän potkun ja vastaavasti nokkalenkkiä nostamalla uinnin saa miltei huomaamattomaksi tirraukseksi. Vaapuissa esiintyy myös jonkinverran hakua. Runkomateriaalina teräshauleilla painotettu balsa, runkolanka millistä pehmeäksi hehkutettu joten lenkkien manipulointi helppoa.

Verkkokauppa toimii toistaiseksi sähköpostitilausperiaatteella. Kustakin saatavilla olevasta mallista on sen omalla välilehdellä numeroitu kuva. Käytä tilauksessasi tätä numeroa. Lähetän paluupostissa laskun. Kun suoritus näkyy tililläni laitan lähetyksen tulemaan postilla.

Halutessasi voit myös soittaa suoraan minulle numeroon 040 8242 788 tai halutessasi lähettää sähköpostia osoitteeseen: myynti@vajokki-viehe.fi

Ystävällisin terveisin

– Esko

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Varmistuskoodi (pakollinen)
captcha