Vajokki-vieheen kotisivut ja verkkokauppa avattu!

Posted on Jun 21, 2013 in Uutiset

Vajokki-vieheen kotisivut ja verkkokauppa avattu!

Vajokki-vieheen toiminnan alkamisen myötä kotisivut tulivat ajankohtaiseksi, sillä halusin löytää keinon tavoittaa Vajokki-vieheen tuotteista kiinnostuneet kalastajat sekä jakaa uutisia, kuvia, tietoa ja reissuraportteja liittyen meritaimenen heittokalastukseen, uistimien ja vieheiden valmistamiseen.

Jokainen uistin syntyy täysin kotimaisena käsityönä omasta toimestani laadukkaista materiaaleista. Tuotteita on myös saatavilla toiveväreissä ja kesän mittaan tulen lisäämään verkkokauppaan uusia värejä ja malleja.

Tällä hetkellä löydät sivuiltamme Uutiset, Historia ja Verkkokauppa osiot. Uutiset osio sisältää ajankohtaisia uutisia ja artikkeleita meritaimenen kalastuksesta, heittokalastuksesta sekä löydät sieltä ilmoitukset sivustoa koskevista päivityksistä. Löydät myös uudet reissuraportit, uistimet ja mallit löydät kätevästi Uutiset osiosta.

Historia sivulla kerron teille mistä kaikki sai alkunsa ja mikä sai minut valmistamaan itse uistimet ja vieheet sekä lopulta perustamaan oman yrityksen.

Verkkokaupasta löydät kaikki tarjolla olevat uistimet ja vieheet, sekä listan erilaisista Vajokki-viehe malleista. Verkkokauppa osiosta löydät myös tilauslomakkeen millä voit tehdä kätevästi tilauksen. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti@vajokki-viehe.fi.

Syksyn mittaan sivustolla aukeaa myös kuvagalleria sekä reissuraportit osio, jossa kerron omia ajatuksiani meritaimenen kalastuksesta, uistimien ja vieheiden valmistamisesta, heittokalastuksesta sekä tietysti reissuista.

Kiitoksia mielenkiinnostasi ja ottakaa rohkeasti yhteyttä jos jokin askarruttaa.

Esko Vuori / Vajokki-viehe

Share Button